Högtalare till Konstfack

Vi levererade en ljudanläggning till Konstfacks avslutningsmiddag på Telefonplan. Ljudanläggningen bestod av högtalare samt flera trådlösa headset.

Ljudanläggning till Wienercafeet

Vi levererade en rejäl ljudanläggning när Wienercafeet hade sin invigning på Biblioteksgatan i Stockholm. Rasmus Wingård och Daniel Lindström var DJ´s

Ljudanläggning till konferens

Vi levererade en ljudanläggning till kick off på Konstfack.

Ljudanläggning Stockholm

Full fart med uthyrning av ljudanläggning i Stockholmsområdet. Denna gång var det konsert med Ane Bruun på Konstfack i Stockholm.

Ljudanläggning till Vernissage

Vi fick förtroendet att leverera fem st trådlösa system samt ett PA till Konstfacks årliga invigning av sin vårutställning. Behöver du en ljudanläggning till din nästa konferens eller något annat event så tveka inte att kontakta oss. Vi löser ljud och ljus till allt!

Ljudanläggning Stockholm

Full fart under hela maj med massor av uthyrningar till bröllop, 40 års fester etc. Nu i helgen levererade vi bl.a ljud och ljus till en stor fest på Lidingö.

Ljudanläggning till 40 års fest

Full fart i helgen som vanligt med bl.a. En rejäl ljudanläggning till en fest i Änglagaraget i Djursholm. Johan Ejeborg journalist på TV-sporten gjorde succe som DJ.

 

Högtalare till dansklubb i City

Det var dags för dansklubben Bliss igen och vi fick äran att leverera en rejäl ljudanläggning. DJ Kareem hade med sig egen discomixer och vi fixade 2st 10 tums högtalare och 2st 12 tums subbasar. Eftersom lokalerna var ganska små var vår ljudanläggning helt perfekt: liten, smidig och med ett fantastiskt tryck!.

 

Ljudanläggning till Piperska Muren

Vårens uthyrning av ljudanläggninggar, har dragit igång med full fart! I helgen hade vi massor av ljud o ljus uthyrt till en privat fest på Piperska Muren. Såhär kommenterade vår kund Henrik hyran efteråt:  ”Allt funkade super och vi hade en kanon-danskväll, stort tack!”

Högtalare, mickar och mixerbord till Bliss

image

Den 8 september spelade den Holländske DJn Kareem på klubben Bliss i Stockholm. vi levererade en rejäl ljudanläggning till eventet. Våra nya subbasar från QSC gjorde att de svängde rejält på dansgolvet!

Ljudanläggning till konferens

image

Idag var vi på konstfack där vi ansvarade för ljudet till deras stora höstkickoff

Hyra ljudanläggning till bröllop

image

Behöver du hyra ljudanläggning till ditt bröllop ska du ringa oss!. Idag var vi ute på vackra Almarestäket och satte upp rejält med ljus o ljud på vackra Magasinet.

Dagen efter fick vi följande sms från bröllopsparet: ”Tack för en jättebra anläggning och service, dansgolvet var grymt! Hälsningar Joel och Maria”

Ljus och ljudanläggning till bröllop

image

Full fart i Kristi himmelfärdshelgen med massor av uthyrningar, bl.a. bröllop i Hågelbyhus

Ljudanläggning till Konstfack

image

Vi levererade ljudanläggning till Konstfacks vernissage

50 års fest på Edsbacka slott

image

Vi levererade 2 discoanläggningar till en 50 års fest i helgen. såhär sa Anders Palm från Sollentuna som hade festen: ”Tack för en bra ljudanläggning till min 50-års fest, allt funkade perfekt!”

En nöjd kund från Ericsson

Claudia Karlsson från Ericssons huvudkontor har hyrt ljus och ljud av oss tre gånger nu och är alltid supernöjd med vår utrustning och vår höga servicenivå kolla in videon!

Hyra discoljus

Den gångna helgen bjöd på massor av jobb med både bröllop och 40 års fest. Bland flera nöjda och glada festarrangörer, fanns den här nöjda kunden.

Hyra ljudanläggning

image

Nu i augusti jobbar vi för brinnande livet för att hinna med alla hyror. Att hyra ljudanläggning till bröllop, 40-års fest etc, är verkligen  nåt som vuxit enormt de senaste åren. Fler och fler inser hur mycket roligare festen blir om satsar på bra ljud och ljus!. Idag kom Eva från Tranholmen och hämtade oss i sin fina båt. Eva skulle ha 40-års fest och satsade på vårt största paket med rejäl bas och kraftiga ljuseffekter.

Discoanläggning till bröllopet

Markus från Sollentuna skrev följande efter vi hade levererat en ljudanläggning till hans bröllop: ”Ljus och ljud funkade kanon, stort tack!” Stort tack själv Markus. Ska du hyra en ljudanläggning och du vet att det ska bli tal så är det klokt att hyra till en mik. Då vet du säkert att alla på festen hör bra. Vi har flera små och smidiga högtalare där du kan koppla in miken direkt i högtalaren -extremt lättskött och driftsäkert och skulle du ändå få problem så är det bara att ringa. Vi hjälper såklart till.

Ljudanläggning till Bröllop

Vi levererade en stor ljus och ljudanläggning till ett bröllop på Skärholmens gård i helgen. Vi hade i förväg mailat länkar till Spotifylistor till brudparet så att de hade mycket musik att välja på. På plats upptäckte vi dock att det inte fann någon stabil uppkoppling men det löste vi snabbt genom att åka iväg några kilometer och tanka ner all musik så att de kunde köra i offline läge. Vi ger oss aldrig innan våra kunder är 100% nöjda!

 

 

Discoljus till festen

Så här glad var Srdjan som hyrde discoljus och discoljud av oss till 40 års festen.

En av våra nöjda kunder

Vi på discoanlaggning.se satsar hårt på bra service och hög kvalitet på utrustningen vi hyr ut. Du når oss alltid snabbt på telefon och skulle du ha problem kommer vi ut direkt och hjälper dig. Vi stannar alltid på plats och kollar att allt fungerar som det ska innan vi åker därifrån. Du kanske behöver koppla in en dator eller Ipod eller nån kanske ska koppla in musikutrustning i vår ljudanläggning. I såna fall hjälper vi självklart till!

Carl från Lidingö har hyrt av oss flera gånger och är alltid lika nöjd. Så här sa han efter ett av hans events i våras.

 

Hyra ljudanläggning

I helgen var det stor matfestival i Kungsträdgården. Vi var förstås där och levererade en ljudanläggning till restaurang Matkultur som hade salsadisco på kvällen. 

Ljudanläggning till vernissage på Konstfack

Konstfack invigde sin vårutställning och vi fick förtroendet att leverera att stort PA med trådlösa mickar, högtalare, subbasar och massa annan utrustning

Ljud och ljus till företagsevent

Vi levererade all teknik till ett företagslansering av ett nytt rosévin på Snickarbacken 7. DJ var Parisa Amiri som spelade på två Pioneer CDJ1000 och en Pioneer DJM800 mixer.

Ljud och ljus till 40 års fest

I helgen var vi i den här underbara villan  Saltsjö-Boo och riggade en stor discoanläggning till en 40 års fest. Vi ordnade också en DJ. Nämligen vår favorit:  DJ Sunflower! Anette som hon egentligen heter är rutinerad och lyhörd. Hon vet exakt vilken musik som passar till respektive fest. Hyr du in henne så får du garanterat fullt på dansgolvet. Du bokar henne genom oss: 0736-500 250

Långholmen

I helgen levererade vi en stor discoanläggning till en 40 års fest på Långholmen.

3 tjejer

Tre tjejer från Tyresö var supernöjda med ljus och ljud till studentfesten.

1 tjej o 1 kille

Tomas och Hanna var jättenöjda med ljuset och ljudet till bröllopsfesten.

1 tjej

Linda från White Arkitekter tyckte discoanlaggning.se levererade bästa ljudet till firmafesten.